OM Markabygg AB

Byggföretaget ​MARKABYGG AB​ tillhandahåller sina tjänster i Stockholm kommunen och i dess närhet.

Vårt erbjudande inkluderar arbete relaterat till omfattande renoveringar av bostäder. Erfarenheten sedan 2010 år men i Sverige från 2015 år har gjort det möjligt för oss att förbereda ett extremt fördelaktigt erbjudande för enskilda kunder och företag. Sedan starten av vår verksamhet har vi redan renoverad flera dussin anläggningar - mest lägenheter och enfamiljshus. Under denna period lyckades vi skapa ett väl samordnat team av kvalificerade medarbetare som bryr sig om alla kunders tillfredsställelse. Vi närmar oss varje beställning professionellt, gör en beräkning eller kostnadsberäkning och upprättar ett kontrakt som innehåller omfattningen av avtalat arbete.

I det här fallet förlitar vi oss på samarbete med permanenta underleverantörer, vilket samordnar allt arbete och tidpunkt . Vi strävar efter att säkerställa att kundens deltagande i hela byggprocessen reduceras till nödvändigt minimum.

Från det ögonblick som kontraktet undertecknas tar vi över allt ansvar för den verksamhet som utförs på byggarbetsplatsen och säkerställer:
- inköp och leverans av byggmaterial
- vi har alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs för att utföra arbetet.

Varför anlita oss

Professionalism

Vårt arbetsteam består av specialister med gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, som ser till att varje detalj är noga genomtänkt – från första mötet med kunden till arbetets slutförande.

Kvalité

Vi är ett anpassningsbart företag. Genom att anställa kvalificerad personal och använda oss av de säkraste teknikerna har vi möjlighet att hålla våra tidsramar samtidigt som vi utför ett mycket bra jobb.

Flexibelt

Vi utför det komplexa arbetet med bygg, renovering, målning och allmänna byggnader. Från början har vi fokuserat på kvalité och haft många nöjda kunder genom åren.

ROT-avdrag

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden upp till
50 000 kronor per år.

Läs mer om skattereduktion.

Laddar...